Kesäkuntoon 2 kuukaudessa: Tuhansilla tehonsa osoittanut valmennus tulee taas, 23.8.2021 alkaen! Ota maali syksyyn! 

 

"Reklamaatio! Vaatekaapin sisältö meni uusiksi... jo toisen kerran!"

 

Näkyykö kulunut vuosi kehossa? Vyö kiristää ja paita puristaa mahasta, ei hihasta? Ei hätää. Tällä valmennuksella korjaat tilanteen 2 kuukaudessa ja teet huimia tuloksia! Mukana myös KORONA-VARMAT KOTI-OHJELMAT!

 

Älä menetä viimeistä mahdollisuuttasi ilmoittautua! 👇

Erikois-ennakkoetuhinta nousee:

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK

Karistat koronakilot, polta rasvaa, rakenna lihaksia ja ole unelmiesi kunnossa 2 kuukauden päästä, syksyllä 2021!

Haluatko muokata kroppasi ennätysajassa näyttävään, katseita kääntävään ja huomiota herättävän sporttiseen tikkiin -nopeasti, tehokkaasti ja ilman turhauttavaa arpapeliä?

 

Miltä kuulostaisi  syksyyn mennessä?

 

✅ 10-20 cm pois vyötäröltäsi –kavennus, joka muuttaa olemuksesi täysin

✅ 2-4 kg lisää lihasmassa –nämä kilot tekevät kotleetista atleetin

✅ 4-12 kg rasvanpoltto per aloituskunnostasi riippuen –ilman pienintäkään lihasmassahävikkiä

 

Jos haaveilet näistä tavoitteesta ja näyttävästä kropanmuokkauksesta nopeasti, tämä voi olla tärkein viesti, joka eteesi on tullut. Nimittäin syksyllä 2020 ja talvella 2021 jäätäviä tuloksia sadoille ihmisille tuottanut  2 kk valmennus tulee taas, nyt kesälle muokattuna:

Suomen kokenein Personal Trainer, Timo Haikarainen, jonka asiakkaaksi ihmiset jonottavat kuukausitolkulla, tarjoaa 23.8.2021 alkavassa 2 kk verkkovalmennuksessa käyttöösi salaisuutensa, joilla hän treenaa ”kiireelliset” asiakkaat huippu-kuntoon silloin, kun tuloksia pitää saada nopeasti ”hiljaa hyvä tulee” -lätinän sijasta. Tästä valmennuksesta saat kaikki tarvitsemasi työkalut, jotka vievät sinut loistaviin tuloksiin.

Alla vain muutamia niistä sadoista harrasmiehistä, jotka ovat muokanneet kroppansa täysin uuteen uskoon Timo Haikaraisen johdolla 2-6 kuukaudessa. Pian näet lisää tarkkoja esimerkkejä siitä, mitä voit saada aikaan jo 2 kuukaudessa.

Onko tämä valmennus Sinua varten?

Vastaa ensin näihin kysymyksiin:

👉 Haluatko kroppasi muuttuu todella merkittävästi NYT, 2 kuukaudessa? Sen sijasta, että kuuntelisit ”Pienillä muutoksilla pikku hiljaa, ollaan tyytyväisiä jos vuoden päästä jotain näkyy” -lätinää.

👉 Haluatko karistaa syksyn aikana (tai joskus jopa vuosien kuluessa) vyötärölle kertyneet karun vararenkaan ja tuntea ylpeyttä kun saat sen vihdoinkin tehtyä?

👉 Oletko haaveillut näyttävän sporttisesta kondiksesta? Kondiksesta joka saa sinut odottamaan saunailtoja, uimahallireissuja ja ”intiimejä tilanteita” niiden välttelemisen sijaan. Mutta et ole saanut haluamiasi tuloksia ja homma on jäänyt joka kerta tekemättä tai vähintäänkin ilman haluamaasi loppusilausta?

👉 Oletko miettinyt kauan, että pitäisi aloittaa ja tehdä jotain, mutta et ole saanut aikaiseksi aloittaa?

👉 Oletko jämähtänyt rasvanpoltossa turhauttavalle tasanteelle? Tuntuu ettet kehity lainkaan, vaikka panostat treeniin?

👉 Oletko yrittänyt itse treenata kroppaasi timmimpään kuntoon, mutta et ole saanut haluamiasi tuloksia ja olet antanut homma repsahtaa joka talvi ja kevät?

👉 Tunnetko ahdistusta, kun päivä pitenee ja kesä rantakeleineen etenee? Keho tuntuu raskaalta ja peilikuva ei hymyile. Ajatuskin paidan ottamisesta pois uimahallilla tai saunailloissa ”ketuttaa”. Puhumattakaan hieman intiimimmistä tilanteista.

👉 Haluatko itsellesi suunnitelman, joka kertoo sinulle tarkalleen, miten sinun pitäisi treenata ja syödä päästäksesi näyttävään kuntoon? Niin että sinulla on varma tunne siitä, että jokainen tekemäsi treeni ja syömäsi ateria vievät sinua kovaa vauhtia kohti tavoitteitasi? Niin, että sinun ei tarvitse arvuutella tippaakaan, mitä teet seuraavaksi.

👉 Löytyykö sinulta vyötäröltä teräksen kovan keskivartalon sijasta höllyvä ”vararengas” ja jenkkikset, jotka eivät tunnu sulavan millään –ja haluat asian muuttuvan

👉 Haluatko näyttää kaikille epäilijöillesi ja ”pakistasi” naljaileville muokkaamalla kroppaasi sellaista vauhtia, että he alkavat kysellä kilpaa mitä teet itsellesi ja alkavat jopa utelemaan sinulta treeni- ja ruokavinkkejä?

👉 Tuntuuko sinusta, että elät myös tänä kesänä ”muiden ehdoilla” ? Olet laiminlyönyt oman hyvinvointisi ja päästänyt kuntosi ja kroppasi lösähtämään. Kun olet tämän valmennuksen verran ”itsekäs”, korjaat tämän tilanteen. Itseluottamuksesi ja jaksamisesi menevät katosta läpi, olet iloinen ja positiivinen, ja sinulla on energiaa kotona, töissä ja muissa harrastuksissa

👉 Pelkäätkö, että teet harjoitteet väärin ja rikot itsesi tai vaan haaskaat aikaasi sen sijasta että saisit loistavia tuloksia?

👉 Haluatko nousta selkeästi niiden ”selittelijöiden” yläpuolelle, jotka koko ajan keksivät tekosyitä sille, miksi he eivät ehdi tai voi treenata itseään kuntoon. Ja jotka löytävät aina tuhat ja sata ”hyvää” selitystä sille, miksi itse asiassa hyvä kunto ja näyttävän sporttinen kroppa eivät ole tavoittelemisen arvoisia

👉 Oletko kokeillut netistä tai lehdistä harjoitusohjelmia tai jopa valmennuksia, saamatta kuitenkaan haluamiasi tuloksia?

 

Jos vastasit ”kyllä” yhteenkin näistä kysymyksistä, tämä valmennus ON sinua varten

Mutta mitään ei tapahdu jos et lue eteenpäin ja toimi.

Mitään ei tapahdu ennen sitä kuuluista ensimmäistä askelta.

 

Se kannattaa ottaa, sillä jos ET tee näille asioille mitään:

⛔️ Sporttinen kunto jää kohdaltasi taas kerran haaveeksi. Kesällä tai syksyllä sinun on vaikea kerätä treenimotivaatiota, kun joudut aloittamaan nollasta

⛔️ Rasvan määrä kropassasi ja vyötärölläsi saattaa lisääntyä ja altistaa sinut terveysongelmille

⛔️ Energiatasosi ei ole arjen alkaessa huipussa vaan kesä ja lomat alkaa jälleen väsyneissä tunnelmissa

⛔️ Puet juhla- tai baarivaatteet päälle epävarmana kunnostasi, joka ei ole taaskaan sellainen kuin haluaisit sen olevan. Voi olla, että jätät jopa menemättä juhliin.

⛔️ Jäät ilman sitä kihelmöivää itseluottamus-buustia, kun kerrankin näet erottuvia muotoja kropassasi. Hetkeä, jolloin huudat itseksesi peilin edessä: ”Jes, mä pystyin siihen sittenkin!”. Tai hetkeä, kun kun vastaan tuleva mimmi meinaa kävellä lyhtypylvästä päin vilkuillessaan ”vaivihkaa” lihaksikkaita käsiäsi ja ”hoki-pakaroitasi”

 

2 kuukaudessa VOIT JA EHDIT tehdä elämäsi kropanmuokkaustuloksia

 

Haikaraisen Timo tässä Moi! Joo, tiedän. Tämä lupaus voi kuulostaa jopa liian hyvältä ollakseen totta. Eikä kesäkuntoon pääsy ole aina helppoa. Tiedän sen tasan tarkkaan itsekin aikoinaan 25 kg painoa pudottaneena (kerron tästä kohta lisää). Usein se tuntuu mahdottomalta ja kova työ ja raaka puurtaminen eivät tuota tuloksia. Mutta et ole yksin, eikä se ole sinun syysi. Suuri osa timmiä kuntoa lupailevista vinkeistä ja ohjeista ja sekä vinkeistä on nimittäin melkoisen epäoptimaalisia ja ne eivät yksinkertaisesti toimi.

Ehkä sinulle on tarjottu aamuaerobisia,  pussidieettejä,  CLA:ta tai muita rasvanpolttajia, hullua HIIT -rääkkiä, maidotonta ruokavaliota, gluteenitonta ruokaa, hiilareiden poistamista tai crossfit –treenejä. Nämä menetelmät eivät ole tehokkaimpia konsteja. Kaikista näistä voi tietyssä tilanteessa olla hyötyä, mutta ne ovat lopulta vain yksittäisiä työkaluja.

Tai ehkä ”jenkkigurut” tai heidän täkäläiset ”opetuslapsensa” ovat tarjonneet sinulle paria perusliikettä sisältävää ohjelmaa, jonka pitäisi muokata kehoasi ennätysajassa. No, isot perusliikkeet ovat tärkeitä toimivassa kokonaisuudessa, mutta optimaalisiin tuloksiin tarvitaan muutakin.

 

 

Miten rasva palaa ennätysvauhtia samalla kun lihakset kehittyvät?

 

Yksittäiset kikat tai treenitrendit eivät polta rasvaa. Kyse on kokonaisuudesta, joka sisältää juuri oikeat treeni- ja ruokavalio-ainekset ja saa kroppasi polttamaan rasvaa ja rakentamaan lihasta 24/7. Se on kuin keittokirjan ohje, jossa on täsmälleen oikeat ainekset ja oikea määrä näitä aineksia. Silloin rasva palaa kropastasi ja miehekkäät lihasmuodot tulevat esiin.  Ja tämä tapahtuu niin, että treenimääräsi on maltillinen ja palaudut koko ajan erinomaisesti ja sinulla on virkeä olo. Tämä 24/7 pyörivän rasvanpolton ja lihaskasvun optimaalinen buustaaminen on se avain.

Itse kävin aikoinaan läpi tämän saman turhauttavan rumban ja testasin kaikki mahdolliset, yleisesti käytetyt konstit kehittäessäni valmennusmalliani. Kokeilin kaikkia vinkkejä ja kikkoja –ensin treenatessani itseni 96 kg ylipainoisesta nuorukaisesta todella sporttiseen kuntoon, ja sitten aloitellessani PT-työtä 18 vuotta sitten. Hakkasin päätäni puuhun niin itseni kuin asiakkaideni kanssa. Mutta pikku hiljaa sain oivalluksia oivallusten perään. tuloksia alkoi tulla..

Tutustuin tarkimpaan ja yksityiskohtaisimpaan tieteelliseen tietoon, mitä aiheesta löytyy. Luin kymmeniä kirjoja. Kokeilin erilaisia asioita, valmensin aamusta iltaan. Huomasin, että erityisesti suuri osa valtavirran kropanmuokkausvinkeistä ei yksinkertaisesti toimi parhaalla mahdollisella tavalla –erityisesti tavallisella treenaajalla, jolla ei ole super-geenejä. Samalla todella toimivat tavat alkoivat erottua joukosta. Saamani tulokset muuttuivat ensin hyviksi, sitten vielä hieman paremmiksi,  sitten ”padot murtuivat”.

Karsin kylmästi pois sen, mikä ei toimi ja jätin vain sen, mikä tuottaa supertuloksia ennätysajassa. Näin kehitin työkalut, jotka saat itsellesi 2 kuukaudessa kuntoon valmennuksessa.

 

Tämä valmennus toimii silloin, kun haluat polttaa rasvaa jopa 1-1,5 kg viikossakaventaa vyötäröäsi jopa 10 cm kuukaudessa tai hankkia 1-2 kiloa lisää lihasta kuukaudessa

 

Vuosien varrella valmennukseeni on tullut kymmeniä ja kymmeniä asiakkaita, joilla on kiire. On tulossa häät, rantaloma, luokkakokous. Tai lääkäri on lyönyt nyrkkiä pöytään. Tai yksinkertaisesti ”plösö” peilikuva ja olemus sekä vetämätön olo ovat alkaneet pänniä perusteellisesti. Silloin meillä on ollut kiire sulattaa rasvaa kropasta niin, että lihakset eivät häviä, vaan sulavan rasvan alta paljastuvat miehekkäät hauikset, voimakkaat rintalihakset ja leveä selkä.

 

2 kuukaudessa kuntoon –valmennus toimii, sillä olen kerännyt siihen kaikki salaiset aseeni, joita käytän silloin kun on kiire. Kiire saa aikaan tuloksia.

Valmennuksesta löytyvät tehokeinot sopivat sinulle, jos tunnistat itsesi seuraavista tavoitteista ja lähtötilanteista:

 

 

1. Haluat polttaa rasvaa lihasten ympäriltä mahdollisimman nopeasti

 

Sinulla voi olla kropassasi jo haluamasi määrä lihasta. Ykköstavoitteesi on sulattaa rasvat pois, jotta vatsasi pienenee ja kroppa kevenee kohti urheilullista ilmettä. Et toki voi polttaa 25-50 kiloa rasvaa 2 kuukaudessa – vain satusedät lupaavat sellaisia. Mutta voit keventää kroppaasi todella merkittävästi. Esimerkiksi asiakkaani, joka kavensi vyötäröään verkkovalmennuksessa 11 cm rasvanpolttomenetelmilläni. Se todella näkyy ulospäin. Voit hyvin olla jo 10-20 ”voipakettia” kevyempi helmikuun loppupuolella!

 

 

2. Haluat polttaa rasvaa ja rakentaa lihaksia samaan aikaan

 

Kroppasi on pehmeä ja läskin alla saisi olla myös enemmän lihasta? Sitten homma pitää hoitaa kuntoon sulattamalla rasvat hankkimalla lisää lihasta! Monet fysiologian ja liikuntatieteen uusimman tiedon kelkasta onnellisesti tipahtaneet ”ekspertit” väittävät, että tämä ei ole mahdollista samaan aikaan. Se on mahdollista. Sadat asiakkaani ovat tehneet niin ja todennäköisesti myös sinä pystyt siihen oikeilla ohjeilla. Ja kun luet eteenpäin, löydät tästä myös esimerkkejä.

Kuvassa: 3 kk kropanmuokkaus, rasvat pois ja lihakset tikkiin tasanteen jälkeen

 • Rasvaprosentti 16,1 % > 8%
 • Rasvaton kehonpaino +2,9 kg

 

Kun kroppa oli kiristely nopeasti supertikkiin lihasta lisäten ja voimaa kasvattaen, oli hyvä keskittyä painon lisäämiseen ja kovaan treeniin reippaasti syöden ja välillä herkutellenkin. Sen voit itse tehdä esimerkiksi helmikuussa, kun kroppasi on sporttisen kireässä kunnossa.

Kuva: 2 kk rantakuntoprojekti, kroppa kireäksi lihaksia lisäten 

 • Rasvaprosentti alussa 16,1 > 6,8
 • Rasvaton kehonpaino +2,3 kg

Loma oli mukava aloittaa juhannuksen mökkireissulla kaveriporukassa, saunoen ja uiden jäätävässä tikissä!

 

 

3. Rakentaa mahdollisimman lyhyessä ajassa mahdollisimman paljon lihaksia, jos kroppa on jo valmiiksi hoikka

 

Oletko hoikka ja kaipaat pikemminkin lihaa luiden ympärille? Valmennuksen työkalupakista löydät konstit, joilla lihaksesi kasvaa kuin heinä kesäsateella. Teet ohjeilla pieniä viilauksia harjoittelun ja ruokavalion toteutukseen ja saat käyttöösi uusimman tieteellisen tiedon ja 27 500 valmennustunnin aikana aukottomaksi viilaamani lihastenkasvatusmallin, jolla todella pala kasvaa. Tulokset puhuvat puolestaan:

Kuva: 2,5 kk lihasmassamaksimointi (rasvaton massa +5,8 kg)

 • Hauis +4,5 cm
 • Reisi +5,8 cm

Kuva: 2 kk lihasmassamaksimointi kesää varten, huhti-kesäkuu 

 • rasvaton massa +4,3 kg
 • Hauis +3,1 cm
 • Reisi +5 cm
 • Rintakehä +7,9 cm
 • Maksimivoimatasot +50-110%

 

Ulkomailla asuva asiakkaani halusi käyttää hyödyllisesti 2 viimeistä kuukauttaan Suomessa –maksimoimme siis lihasmassan!

 

Nämä herrasmiehet eivät ole ”geneettisiä friikkejä”. He ovat tavallisia jannuja, kuten sinä ja minä. Ja heitä yhdisti halu kehittyä.

Tässä valmennuksessani siis toteutat harjoittelua, joka puree nopeimmin ja tehokkaimmin tavalliseen harjoittelijaan. Teet juuri sen, mitä tarvitsee tehdä optimaalisten tulosten eteen – et mitään ylimääräistä. Treenien ulkopuolella riittävä lepo antaa lihaksillesi mahdollisuuden kehittyä ennätysvauhtia ja tehokierroksilla pyörivä aineenvaihdunta polttaa rasvaa 24/7. Sen sijasta, että ravaisit tekemässä hyödyttömiä harjoituksia, jotka vain hidastavat palautumistasi ja kehittymistäsi.

Valmennuksen sisältö

Tällä kokonaisuudella poltat rasvaa ja kiinteytät kehoasi ennätysvauhtia 

Tämä valmennus sisältää kaiken, mitä tarvitset tehdäksesi ennätysajassa katseet kääntäviä tuloksia. Saat käyttöösi ja opit seuraavia asioita:

💪 Satojen kiireellisen asiakas-tapausten pohjalta laatimani 8 viikon kuntosaliohjelman, johon olen sisällyttänyt kaikki tehokeinot, joita käytän silloin kun kuntoon pitää päästä nopeasti eikä aikaan ole hukattavaksi. Tällä ohjelmalla kehität lihasmassaa samalla kun rasva palaa kehostasi. Olen kerännyt näihin ohjelmiin työkalut, joilla olen vuosien varrella saanut sadat harjoittelijat kehittymään ennätysvauhtia ja murskaamaan turhauttavat tasannevaiheet harjoittelussaan

💪 Aerobisen treenin jaksotetun 8 viikon ohjelman. Tässä valmennuksessa maksimoit rasvan käryämisen sekä treenin aikana että sen ulkopuolella. Tähän käytät valmennuksessa aerobista harjoituskokonaisuutta, joka vaikuttaa rasvanpolttoon 3 eri tulokulmasta. Jos kuulostaa monimutkaiselta, älä hätäänny. Ohjelma on erittäin, erittäin helppo toteuttaa ja ymmärtää.

💪 Ruokavalion, joka kertoo sinulle täsmälleen mitä sinun pitää syödä ja milloin, jotta rasva sulaa kropastasi kuin voi pannulla. Näin vältät stressin ja turhautumisen epämääräisiin ”lisää kasviksia” ja ”syö vähän pienempiä annoksi” -tyyppisiin ohjeisiin

💪 Tutkijoiden kehittämiä ”ajatusleikkejä”, jotka selättävät mieliteot ja makeannälän kuin itsestään ja tekevät ruokavalion noudattamisesta helppoa

💪 Varman tavan, joka käynnistää rasvanpolton vaikka olisit jo kauan sitten jämähtänyt tasannevaiheelle

💪 Tiedemiesten kehittämän HIIT-strategian, jonka olen 18 vuoden ja pitkien valmennuspäivien aikana muokannut käytännössä erittäin toimivaksi step-by-step -malliksi. Se polttaa rasvaa ilman summamutikassa tehtyyn HIIT –treeniin liittyvää uupumusta ja ylirasitusta

💪 Parhaan tavan kasvattaa lihaksia tavallisella treenaajalla –tämä filosofiani on kasvattanut asiakkaideni lihasmassaa jopa 2 kg kuukaudessa

💪 Opastuksen oikeasti toimiviin urheiluravinteisiin. Opit, mitä lisäravinteita kannattaa käyttää ja miten. Kuulet myös, millä yleisillä mutta hyödyttömillä lisäravinteilla lisäravinnefirmojen sponsoroimat valmentajat huijaavat rahasi pois. HUOM! Valmennuksessa ei ole ”menossa mukana” lisäravinnefirmoja joiden tuotteet ”ovat välttämättömiä valmennuksen toimivuudelle”. Tästä voit olla varma!

💪 Neuvot, joilla vältät yleiset virheet ravinnon ajoituksessa – virheet, jotka saattavat hidastaa kehitystäsi jopa kymmeniä prosentteja.

💪 Kuinka hyödynnät yksinkertaista energiansaannin vaihtelua, joka ”huijaa” kroppasi polttomaan rasvaa ilman turhauttavia tasanteita

💪 Opit kuntosaliharjoittelun ”hybridi-mallin”, jonka olen kehittänyt tilanteisiin, joissa rasvaa pitää polttaa kovaa vauhtia niin, että lihasmassa ei vähene tippaakaan vaan itse asiassa kasvaa

💪 Keinon, joka muuttaa ajatusmaailmaasi niin, että sisäinen äänesi kertoo: ”Jes, tänään saa lähteä treenaamaan” sen sijasta että hokisit itsellesi ahdistavaa lausetta: ”Äh, tänään pitää taas treenata”

💪 Helppoja mentaaliharjoittelun keinoja, joilla teet treenistäsi tehokkaampaa ja motivoit itseäsi. Näin harjoittelu on mukavampaa, innostut kuin varsa kevätlaitumella ja treenisi tuottaa entistäkin parempia tuloksia. Samalla saat etulyöntiaseman niihin arkeaan valittaviin treenaajiin, jotka käyvät salilla lähinnä kitisemässä sen sijaan, että olisivat siellä tekemässä tuloksia.

💪 Treeniliikkeiden opetusvideot. Jotta saat optimaalisia tuloksia, sinun tulee treenata kovaa ja videoista voit tarkistaa liikkeiden suoritustekniikat. Kun tekniikka toimii, loukkaantumiset pysyvät loitolla ja ennen kaikkea kehityt mahdollisimman nopeasti.

💪 Täsmälliset ohjeet tulostesi seurantaan. Oletko joskus katsonut peiliin ja joutunut toteamaan, että sinulla ei ole hajuakaan siitä, kehitytkö vai et? Ei hätää. Olen 18 vuoden aikana kehittänyt seurantamallin, jonka avulla tiedät heti missä mennään. Tämän mallin avulla voit vaihtaa turhauttavan ja treenimotivaatiota syövän epävarmuuden levolliseen itseluottamukseen, kun tiedät kehittyväsi ennätysvauhtia

💪 Viikoittaiset info-videot treenin osa-alueista. Näistä videoista opit, miksi teet tiettyjä asioita. Näin teet tuloksistasi kestäviä. Jep, minulla on liikuntabiologin yliopistokoulutus ja 4 vuoden kokemus voimaharjoittelun yliopistollisesta tutkimustyöstä. Silti nämä videot eivät ole nykyään muodissa olevien ”itseoppineiden tieteilijöiden” ammattislangia ja viisastelua, jossa he vain suomentavat amerikkalaisten esikuviensa ”munkkilatinat” –ilman mitään konkreettista vinkkiä siihen, mitä tehdä missäkin tilanteessa. Videoilla kerron selvällä suomenkielellä mitä teet ja miksi. Ymmärrät takuulla sisällön, vaikka sinulla ei olisi mitään koulutusta alalle tai edes aikaisempaa tietoa treenistä tai ruokavaliosta. Videoilta opit monia konsteja, joita et löydä mistään muualta sillä ne ovat kehittämiäni malleja. Näihin videoihin olen kiteyttänyt sen, mikä todella toimii kropanmuokkauksessa.

💪 Facebook etätuen. Facebook-ryhmä on yhteinen ”salaseuramme”, jossa buustaamme ja motivoimme toisiamme kohti kovempia tuloksia. Ja joskus eteen tulee haastepaikkoja ja kysymyksiä. Niihin saat nopeasti vastauksen täällä. Vastaamme kysymyksiisi ”oikean käteni”, Kuoppasalmen Markon kanssa. Valmennuksen aikana et ole satunaisten salikavereiden vinkkien varassa, vaan saat näppärästi kotonasi vastaukset kysymyksiisi valmentajilta, joiden luokse treenaajat matkustavat satoja kilometrejä oppimaan harjoittelusta ja kääntämään turhauttavat tasannevaiheet huimaksi kehitykseksi.

Miten pääset mukaan?

Aloita matka kohti unelmiesi kehoa nyt ja Ilmoittaudu 2 kuukaudessa kesäkuntoon – verkkovalmennukseen alta löytyvän linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä kyseessä ei ole massavalmennus. Paikkoja on rajoitetusti.

Aikaisemmat valmennukset on myyty aina nopeasti loppuun.

 

Valmennuksen todellinen arvo:

 

Tämä mahdollisuus on ainutlaatuinen, sillä normaalitilanteessa ja erikseen hankittuna vastaavat materiaalini ja ohjelmani pyörivät täysin eri hintaluokassa.

 

✅ 2 kuukauden intensiivivalmennuksen tapaamiset 992€

✅ Harjoitusohjelmat 2kk 229 €

✅ Ruokavalio 234 €

✅ Etätuki 179€

✅ Valmennuksen muu materiaali 329 €

 • Yht. 1963 €

 

Päätin kuitenkin koota ne tähän verkkovalmennukseen erittäin huokeaksi paketiksi, sillä joudun valitettavasti myymään tällä hetkellä 100% kyselijöistä ei-oota henkilökohtaisessa valmennuksessa. Valmennuspaikkani ja jonotuslistani ovat tupaten täynnä alkuvuoteen 2021. Minusta on äärimmäisen kurja käännyttää ihmisiä pois tai ohjata heidät jonotuslistalle, mieluummin jeesaan ihmisiä tämän valmennuksen avulla.

 

Tämän valmennuksen hinta

 

Missionani on auttaa mahdollisimman montaa suomalaista elämänsä tukoksiin. Siksi tämän kaikki tarvitsemasi työkalut sisältävän valmennuksen poikkeuksellinen etuhinta on:

normaalihinta 167€

 

Jäli-ilmoittautumuminen on voimassa 26.8.klo 23:55 asti.

Sen jälkeen tämän valmennuksen ovet sulkeutuvat lopullisesti. 

Pääset siis mukaan 2,78 € investoinnilla per päivä. Uskon, että sijoitat päivittäin pieniin asioihin tuplasti sen verran, mitä tässä valmennuksessa sijoitat itseesi! Jatkatko mieluummin vähäpätöisiä, muita ”sijoituksia” ilman haluamiasi tuloksia, vai satsaatko ITSEESI muutatko treeni-, ja kenties jopa terveystulevaisuutesi suunnan -välineillä, jotka OIKEASTI toimivat?

Tällä saat käsiisi kaiken tiedon, työkalut ja tuen, joiden avulla teet katseet kääntäviä kropanmuokkaustuloksia –juuri silloin, kun he, jotka ”jatkavat kuten ennenkin” tai ”kokeilevat vielä kerran itse” junnaavat edelleen lähtöpisteessään, ”vitsailevat” vuoden 2022 kesäkunnosta, rypevät pettymyksessä unelmavartalon siirryttyä jälleen kerran ”ensi vuoteen” ja keksivät loputtomasti tekosyitä sille, miksi ”nyt ei ole oikea aika aloittaa kropanmuokkaus-projektia”.

Näihin selittelijöihin olet takuulla törmännyt. Erotu siis heistä, kulje omaa polkuasi ja tee siis päätös kroppasi muokkaamisesta unelmiesi kuntoon NYT, ja ilmoittaudu mukaan 23.82021 alkavaan valmennukseen! TARVITTAESSA KORONA-VARMOILLA KOTI-OHJELMILLA!

Kyllä lähden mukaan, ja olen jo juhannuksena elämäni kunnossa!

💥 Voit maksaa kertamaksuna tai osamaksulla / laskulla

💥  100% turvallisesti verkkopankin kautta ja yleisimmillä maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla.

💥  Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass, Tykysetelit, Eazybreak ja Edenred käyvät maksutavoiksi.

💥  Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löydät maksusivulta 2/2, jonne pääset alla olevasta liikuntaetu-nappulasta, kun olet syöttänyt ensin perustietosi sivulla 1/2.

💥  Saat 100% tulostakuun valmennukselle, joten voit lähteä kokeilemaan sitä ilman minkäänlaista riskiä. Takuu luonnollisesti edellyttää, että noudatat kurssin ohjeita sopimusehtojemme mukaisesti.

Hyppää siis riskittä mukaan alta!

KERTAMAKSU
LASKU / OSAMAKSU
LIIKUNTAETU

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK

100% riskitön tulostakuu! 

Olen varma, että tämä kokonaisuus nostaa harjoittelutuloksesi uudelle tasolle ja muokkaa kroppaasi merkittävästi. Ja toisaalta olen erittäin pettynyt itseeni, jos se ei sitä tee. Siksi haluan tehdä tästä sinulle riskitöntä. Jos toteutat ohjelmaa antamieni ohjeiden mukaan, etkä 8 viikon päästä ole vahvempi, lihaksikkaampi, kiinteämpi, rasvattomampi ja energisempi, palautan verkkovalmennusmaksun sinulle viimeistä euroa myöten.

Kuka sinua valmentaa?

Suomen kokenein personal trainer Timo Haikarainen 

Suo anteeksi, etten esitellyt itseäni kunnolla alussa. Halusin kertoa tärkeimmät Sinulle tärkeimmät jutut ensin. Kerron kuitenkin muutamalla sanalla omasta ja tämän valmennuksen taustastani.

Saatan olla osalle teistä tuttu, mutta jos näin ei ole, kerron seuraavassa hieman itsestäni ja tämän valmennuksen taustoista. Olen valmentanut 19 vuoden aikana satoja ihmisiä lihaksikkaan timmiin kuntoon ja auttanut heitä murskaamaan tasannevaiheet harjoittelussaan. Valmentamiseni pyhä periaate on vaikuttavuus: Asiakkaan tekemän ahkeran työn ja hänelle rahaa vastaan annettujen ohjeiden tulee tuottaa poikkeuksellisia tuloksia – ei tavanomaisia tai ”ihan hyviä tuloksia”: ”1-2 kg lihasta vuodessa on hyvä saavutus naturaalille!” Mitä hemmettiä? Me hankimme asiakkaideni kanssa lihasta 1-2 kiloa kuukaudessa!

Olen jatkuvasti viilannut valmennussapluunaani saatuja tuloksia kriittisesti tarkastelemalla ja jatkuvasti päivittyvää tutkimustietoa ohjelmaan sisään ajaen. Näin siitä on tullut 18 vuoden aikana koko ajan tehokkaammin, nopeammin ja turvallisemmin tuloksia tuottava.

Minun on ollut pakko tehdä näin, sillä viikoittain luokseni tulee asiakkaita, jotka matkustavat jopa Englannista, Ruotsista tai Lapista saakka luokseni käynnistääkseen kehityksensä. Silloin en arvuuttele ja kikkaille, vaan teen sitä, mikä takuulla toimii.

Valmennuksen ohella olen hankkinut valmennusopin akateemisen koulutuksen (LitM) ja työskennellyt liikunta- ja terveystieteen tieteellisissä tutkimusprojekteissa 4 vuotta, kouluttanut personal trainereita vuodesta 2007 ja kirjoittanut yli 850 artikkelia liikunta-alan julkaisuihin ja antanut yli 270 asiantuntijalausuntoa ja haastattelua valtakunnan suurimpiin lehtiin ja valtakunnallisille TV-kanaville (esimerkiksi Helsingin Sanomat, Tiede-lehti, MTV, Yle). Tämän olen tehnyt, jotta pystyisin jäsentämään kullanarvoista teoriatietoa muotoon, jossa se auttaa juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Mutta valmentamisen ja tulosten tuottamisen huipuksi ei kehity nenä kiinni kirjassa, bloggaamalla, SOMEssa luuhaamalla tai mediassa paistattelemalla, vaan valmentamalla, valmentamalla ja sitten vielä lisää valmentamalla. Niin sanotusti kädet savessa. Hikisillä, ja joskus rähjäisilläkin kuntosaleilla – asiakas siinä vastapäätä. Kerta kerralta parempaan tekemiseen pyrkien. Siksi ehdoton prioriteettini on käytännön valmentaminen mainioiden asiakkaideni kanssa.

Koulutustyö, materiaalin tuottaminen ja haastattelut ovat vain pieni jatke tälle intohimolleni, jota teen täyttä päivää, ympäri Suomea ja ulkomailta luokseni saapuvien asiakkaideni kanssa. Suurin osa asiakkaistani on tavallisia treenaajia, tavalliset geenit omaavia jannuja, kuten sinä ja minä. Mutta liikuntatieteen ja Suomen mittavimman  tulosvastuullisen valmennuskokemuksen avulla autan näitä tavallisia asiakkaitani saavuttamaan hyvin epätavallisia tuloksia –tuloksia, joiden vuoksi minua ja asiakkaitani on useinkin syytetty anabolisten steroidien käytöstä. Mutta nämä syytökset kertovat lähinnä vain ikäviä asioita niiden esittäjästä.

Tässä verkkovalmennuksessa haluan tarjota sinulle tämän yli 27 500 face-to-face –valmennustunnin tuoman kokemuksen ja väsymättömän tiedonhaun kautta viilaamani harjoitusmallit. Jotta sinun ei tarvitse itse käydä läpi tätä valtavaa rumbaa erottaaksesi oikeasti todella toimivat mallit satunnaisesti toimivista tässä nykymaailmassa, jossa jokainen kuntoilija on hukkua infoähkyyn. Ja jossa jokaisella salilla kävijällä ja ”netti-gurulla” on vankka (joskin usein pelkkään omaan harjoittelukokemukseen, jos siihenkään perustuva) mielipide siitä, miten tulisi harjoitella.

 

 

Usein kysytyt kysymykset

 

Vastaan alla yleisiin kysymyksiin. Vastaan mahdollisimman suoraan, sillä se on meille molemmilla lopulta parasta. Jos jokin sisällössä ei sovi sinulle, ei sinun kannata lähteä mukaan, sillä jos et pysty toteuttamaan ohjeita riittävän tarkasti, et saa optimaalisia tuloksia.

 

Lähde siis mukaan, 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuulla!

Aloita nyt. Jos et aloita, olet 2 kk päästä täsmälleen siinä kunnossa missä nytkin olet. Kehosi ei ole tippaakaan kiinteämpi. Kädet ovat ohuet. Peilikuva irvistelee sinulle. Maha pullottaa. Mikään ei ole muuttunut. Ainostaan ahdistus paikallaan polkemisesta on lisääntynyt.

Jos aloitat, olet 2 kk päästä elämäsi kunnossa. Paidat puristavat hartioista ja käsivarsista –eivät mahasta, olet itsevarma, rauta on kevyempää kuin koskaan, kaverisi hämmästelevät ja naiset ihastelevat kondistasi, peilikuvasi hymyilee sinulle ja olet valmiina mihin tahansa haasteisiin niin treenissä kuin muillakin elämän osa-alueilla!

 

valmennukseen voi jälki-ilmoittautua 167€ normaalihinnalla to 26.8.2021 klo 23:55 asti. Sen jälkeen tämän valmennuksen ovet sulkeutuvat lopullisesti. !
Varmista paikkasi NYT! 👇

Kyllä nappaan itselleni valmennuksen, joka tuo minulle elämäni tuloksia!

 

 

Yhteistyössä

Toteutan valmennuksen yhteistyössä Kuntokompassin kanssa. Kuntokompassi on valtakunnallinen personal trainer palveluita tarjoava yritys, jonka toiminnassa korostuvat valmentajien ammattiosaaminen ja palvelun korkea laatu. Kuntokompassin tarkoituksena on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kaikka kuntokompassin valmentajat ovat Personal Trainer koulutettuja fysioterapeutteja, liikunnanohjaajia tai liikuntatieteiden maistereita

Kuntokompassilta mukana on Kuoppasalmen Marko, jonka kanssa olen tehnyt jo pitkään yhteistyötä. Marko hoitaa verkkoympäristön teknisen puolen ja on oikea käteni etätuessa.

 

Lisätietoja valmennuksesta voit kysyä:

Asiakkaideni suusta:

 

”V..tu Timo, nyt tuli sulle reklamaatio! Palaa sikana fyrkkaa, kun saa laittaa vaatekaapin sisältöö koko ajan uusiks ja akka se vaan nalkuttaa rahanmenoa! ;) ”

”Lihaskasvu ja rasvanpoltto samaan aikaan näyttää olevan mahdollista, vaikka ennen tätä valmennusta en sitä uskonutkaan!”

 

”Tänään mittasin vyötärön –ja kyllä, tulos oli 94 cm ja ilmeisesti se on virallisten terveyssuositusten raja, jonka alle vyötärön pitäisi olla. Lienee ihan hyvä tulos, sillä lähtötilanne vyötärön suhteen oli 8 viikkoa sitten 105 cm!”

”Melkoinen muutos edelliseen, järjettömään volyyymi-tahkoamiseen, jossa tein 20 sarjaa per lihasryhmä kerran viikossa. Treeni tuntuu erilaiselta, mutta on kyllä tuloksetkin aivan eri maailmasta!”

”Kiitos paljon myös ohjeistuksesta jatkoa varten, tuntuu että osaan tästä jatkaa sopivalla tavalla eteenpäin. Kaiken kaikkiaan kiitos, tämä projekti oli aivan huippu ja olen erittäin tyytyväinen saamaani valmennukseen ja tsemppiin!”

”Mahtava kokonaisuus!”

”Verkkoympäristö on mielestäni mainio, helppokäyttöinen ja selkeä rakenne. Ja vastaukset tulevat nopeasti faceryhmässä :)” 

”Kiitos! Tästä sai paljon uutta potkua omaan tekemiseen.”

 

Nyt on sinun vuorosi aloittaa matka kohti tuloksia ja muokata kroppasi näyttävään kuntoon!

Tämän valmennuksen  Jäli-ilmoittautumis-hinta on  167€ (normaalihinta) koko 2 kk valmennus. Se on voimassa 26.8.2020 klo 23:55 saakka! Varmista paikkasi NYT.  Sen jälkeen tämän valmennuksen ovet sulkeutuvat lopullisesti. Toimi siis nopeasti! 👇


👇

Kyllä nappaan itselleni valmennuksen, joka tuo minulle elämäni tuloksia!

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK