Karista joulukilot 2 kuukaudessa: Tuhansilla naisilla toimivuutensa osoittanut 2 kk verkkovalmennus 11.1.2021 alkaen:

 

"Pelikuva hymyilee ja ihmiset kyselevät, miksi minä hymyilen koko ajan!"

 

Näkyykö kulunut vuosi kehossa? Housut puristaa ja keskivartaloon on kertynyt löllöä? Ei hätää. Tällä valmennuksella korjaat tilanteen 2 kuukaudessa ja teet huimia tuloksia ja nostat hymyn huuleen! MUKANA KORONAVARMAT KOTIOHJELMAT!

 

Lunasta tarjous 👇

Etuhinta nousee:

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK

Polta rasvaa, pudota painoa, rakenna sporttisen kiinteitä lihasmuotoja ja olet unelmiesi kunnossa 2 kuukauden päästä, maaliskuussa 2021!

Haluatko muokata kroppasi ennätysajassa? Hoikistua ja kiinteytyä katseita kääntävään ja huomiota herättävän sporttiseen kuntoon -nopeasti, tehokkaasti ja ilman turhauttavaa arpapeliä? Lue eteenpäin...

 

Miltä kuulostaisi maaliskuun alkuun mennessä?

 

 ✅ 6-15 cm kavennus vyötärölläsi, joka muuttaa olemuksesi täysin ja saa nyt kiristävät housut tippumaan jalastasi (ennemmänkin senttejä voi lähteä, kun aivan pian alla näet)

✅ 0,5-1,2 kg rasvanpoltto viikossa lihakset säilyttäen -muutos, joka saa ihmiset kyselemään sinulta kiinteytysvinkkejä

✅ 1, 2, jopa 3 kiloa lisää kauniin sporttisia muotoja ja huimaa aineenvaihduntabuustia tuovaa lihasmassaa, jos haluat panostaa erityisesti naisellisten lihasmuotojen hankkimiseen

✅ Kiinteä vatsa, peppu, reidet, ja sporttiset käsivarret

✅ Peilikuva, joka hymyilee, ei irvistele. Ja roppakaupalla energiaa arkeen

 

Jos haaveilet näistä tavoitteista ja fantastisesta kiinteytys-startista vuodelle 2021, tämä voi olla tärkein viesti, joka eteesi on tullut. Nimittäin syksyllä 2020 fantastisia tuloksia sadoille ihmisille tuottanut 2 kk valmennus tulee taas, nyt alkuvuodelle muokattuna:

Suomen kokenein Personal Trainer, Timo Haikarainen, jonka asiakkaaksi ihmiset jonottavat kuukausitolkulla, tarjoaa 11.1.2021 alkavassa 2 kk verkkovalmennuksessa käyttöösi salaisuutensa, joilla hän treenaa ”kiireelliset” asiakkaat kuntoon silloin hämmästystä herättäviin tuloksiin silloin, kun on kiire -todella nopeasti, mutta silti kestävällä tavalla. Tästä valmennuksesta saat kaikki tarvitsemasi työkalut, jotka vievät sinut loistaviin tuloksiin ja pitävät sinut kunnossa. Tässä pari ensimmäistä esimerkkiä sadoista onnistujista. Kun luet tämän tekstin, löydät roppakaupalla muita innostavia esimerkkejä ihmisistä, jotka ovat yllättäneet tuloksillaan paitsi itsensä myös muut!

Alla vain muutamia niistä sadoista naisista, jotka ovat muokanneet kroppansa täysin uuteen uskoon Timo Haikaraisen johdolla 2-6 kuukaudessa.

Onko tämä valmennus Sinua varten?

Vastaa ensin näihin kysymyksiin:

👉 Oletko unelmoinut usein juuri sellaisista vaatteista, joita haluat käyttää –sen sijasta että käyttäisit niitä joihin satut mahtumaan?

👉 Kerryttikö kulunut vuosi löllöä vatsan seutuun, reisiisi ja pakaroihisi -ja nyt haluat, että tälle tulee stoppi ja rasva sulaa kropastasi ennätystahdissa?

👉 Haluat, että kroppasi muuttuu NYT –ei ”pienillä muutoksilla pikku hiljaa, ollaan tyytyväisiä jos vuoden päästä tapahtuu jotain”

👉 Oletko yrittänyt itse kiinteyttää kroppaasi, mutta et ole saanut haluamiasi tuloksia ja olet antanut homma repsahtaa

👉 Tunnetko ahdistusta, kun arki alkaa joulun jälkeen? Keho tuntuu raskaalta ja peilikuva ei hymyile

👉 Timmin vatsan sijasta vyöröltäsi löytyy ”röllykät” ja ”jenkkakahvat”, jotka eivät tunnu sulavan millään –ja haluat asian muuttuvan

👉 Haluatko näyttää kaikille epäilijöillesi ja kiinteyttää itsesi sellaista vauhtia, että ystävät ja työkaverisi kyselevät kilpaa mitä teet itsellesi ja alkavat jopa utelemaan sinulta treeni- ja ruokavinkkejä?

👉 Tuntuuko sinusta, että elät myös tänä talvena ”muita varten”? Olet laiminlyönyt oman hyvinvointisi ja päästänyt kuntosi ja kroppasi repasahtamaan.

👉 Koetko, tai ainakin menet vastahakoisesti mukaan muiden mantraan siitä, että kehon muokkaaminen ja kunnon kohottaminen on pinnallista ja turhaa ja kiinteytystavoite on itsekäs? Unohda nämä ajatukset, jos et oikeasti ole sitä mieltä. Kun olet tämän valmennuksen verran ”itsekäs”, korjaat tämän tilanteen ja olet parempi lähimmäinen. Jaksat, olet iloinen, itsevarma ja positiivinen, ja sinulla on roppakaupalla energiaa töissä, kotona ja muissa harrastuksissa.

👉 Pelkäätkö, että teet harjoitteet väärin ja rikot itsesi tai vaan haaskaat aikaasi sen sijasta että saisit loistavia tuloksia?

👉 Oletko kokeillut netistä tai lehdistä harjoitusohjelmia tai jopa valmennuksia, saamatta kuitenkaan haluamiasi tuloksia?

👉 Haluatko nousta niiden ”selittelijöiden” yläpuolelle, jotka koko ajan keksivät tekosyitä sille, miksi he eivät ehdi tai voi treenata itseään kohti kiinteämpää, terveenpää ja energiaa huokuvaa kroppaa sekä virkeää mieltä? Ja jotka löytävät aina tuhat ja sata ”hyvää” selitystä ja tekosyytä sille, miksi itse asiassa hyvä kunto ja sporttisempi ja kevyempi kroppa eivät ole tavoittelemisen arvoisia

👉 Haluatko oppia valtavasti harjoittelusta, ruokavaliosta ja palautumisesta, jotta teet tuloksistasi pysyviä?

 

Jos vastasit ”kyllä” yhteenkin näistä kysymyksistä, tämä valmennus ON sinua varten

Mutta mitään ei tapahdu jos et lue eteenpäin ja toimi.

Mitään ei tapahdu ennen sitä kuuluista ensimmäistä askelta.

 

Se kannattaa ottaa, sillä jos ET tee näille asioille mitään:

⛔️ Kiinteämpi kroppa, parempi kunto ja huimasti kohonnut energiataso arjessa jäävät kohdaltasi taas kerran haaveeksi. Sinun on vaikea kerätä treenimotivaatiota, kun joudut aina aloittamaan nollasta

⛔️ Rasvan määrä kropassasi ja vyötärölläsi saattaa lisääntyä ja altistaa sinut terveysongelmille

⛔️ Energiatasosi ei ole talven pimeydessä huipussaan, vaan olet entistä väsyneempi ja nuutuneempi

⛔️ Etenet alkavaa vuotta pettyneenä ja hieman ahdistuneena kunnostasi, joka ei ole taaskaan sellainen kuin haluaisit sen olevan.

⛔️ Jää ilman sitä kihelmöivää itseluottamuksen ja terveen ylpeyden buustia, kun kerrankin näet erottuvia muotoja kropassasi. Hetkeä, jolloin huudat itseksesi peilin edessä: ”Jes, mä pystyin siihen sittenkin!”

 

2 kuukaudessa VOIT JA EHDIT tehdä elämäsi kropanmuokkaustuloksia

 

Kyllä, tiedän. Jo tämä lupaus voi kuulostaa jopa liian hyvältä ollakseen totta. Eikä kiinteään kuntoon pääsy ole aina helppoa. Usein se tuntuu mahdottomalta ja kova työ ja ahkera treenaaminen eivät tuota tuloksia. Et ole yksin,  eikä epäonnistuminen ole sinun syysi. Nimittäin suurin osa kiinteytystä (varsinkin nopeaa sellaista) lupailevista ohjelmista, ohjeista ja sekä vinkeistä on nimittäin melkoisen epäoptimaalisia ja ne eivät yksinkertaisesti toimi.

Ehkä sinulle on tarjottu esimerkiksi aamuaerobisia, karkkilakkoja, pussidieettejä, CLA:ta tai muita rasvanpolttajia, ”takuulla rasvat sulattavia” koti-HIIT -treenejä, super-foodeja, maidotonta ruokavaliota, gluteenitonta ruokaa, rasvakahveja, kookosöljyä, hiilareiden poistamista tai plyo-treenejä? Nämä menetelmät EIVÄT ole tehokkaimpia konsteja. Kaikista näistä voi tietyssä tilanteessa olla hyötyä, mutta ne ovat lopulta vain yksittäisiä kikkoja.

Kenties ole kokeillut lehtien vinkkejä tai bloggaajien usein muista blogeista kopiotuja treenejä, joiden pitäisi olla oikotie onneen, mutta mitään ei tapahdu.

 

Miten rasva palaa ennätysvauhtia samalla kun lihakset kehittyvät?

 

Haikaraisen Timo tässä moikka! Kerron sinulle ensin faktan: Yksittäiset kikat tai treenitrendit eivät polta tehokkaasti rasvaa. Kyse on kokonaisuudesta, joka sisältää juuri oikeat treeni- ja ruokavalio-ainekset ja saa kroppasi polttamaan rasvaa ja rakentamaan kauniin sporttisia lihasmuotoja 24/7 -kellon ympäri. Tämä kokonaisuus on kuin keittokirjan ohje, jossa on täsmälleen oikeat ainekset ja oikea määrä näitä aineksia. Silloin rasva palaa kropastasi ja naiselliset lihasmuodot tulevat esiin.  Ja tämä tapahtuu niin, että treenimääräsi on maltillinen ja palaudut koko ajan erinomaisesti ja sinulla on virkeä olo.

Itse kävin aikoinaan läpi tämän saman turhauttavan kokeilu-rumban kehittäessäni valmennusmalliani. Kokeilin kaikkia vinkkejä ja kikkoja –ensin pyrkiessäni itse kesäkuntoon, sitten aloitellessani PT-työn 18 vuotta sitten. Hakkasin päätäni seinään niin itseni kuin asiakkaideni kanssa. Mutta pikku hiljaa sain oivalluksia oivallusten perään. Tuloksia alkoi tulla..

Tutustuin tarkimpaan ja yksityiskohtaisimpaan tieteelliseen tietoon, mitä aiheesta löytyy. Luin kymmeniä kirjoja. Kokeilin erilaisia asioita, valmensin aamusta iltaan. Huomasin, että erityisesti suuri osa valtavirran kropanmuokkausvinkeistä ei yksinkertaisesti toimi parhaalla mahdollisella tavalla –erityisesti tavallisella treenaajalla, jolla ei ole fitness-kilpailijan super-geenejä. Samalla todella toimivat tavat alkoivat erottua joukosta. Saamani tulokset muuttuivat ensin hyviksi, sitten vielä hieman paremmiksi, sitten ”padot murtuivat”.

Karsin kylmästi pois sen, mikä ei toimi ja jätin vain sen, mikä tuottaa supertuloksia ennätysajassa. Näin kehitin työkalut, jotka saat itsellesi 2 kuukaudessa kuntoon -valmennuksessa.

 

Tämä valmennus toimii silloin, kun haluat polttaa rasvaa ennätysvauhtiakaventaa vyötäröäsi mahdollisimman nopeasti tai hankkia lihaksia nopeammin kuin yleisesti uskotaan olevan mahdollista

 

Vuosien varrella valmennukseeni on tullut kymmeniä ja kymmeniä asiakkaita, joilla on kiire. Tulossa on häät, rantaloma, alkava vuosiloma, luokkakokous, tai yksinkertaisesti fiilis, että tänä syksynä olisi ihanaa kerrankin olla kunnossa. Silloin meillä on ollut kiire sulattaa rasvaa kropasta niin, että lihakset eivät häviä, vaan sulavan rasvan alta paljastuvat kauniin sporttiset ja kiinteät muodot.

2 kuukaudessa kuntoon–valmennus toimii, sillä olen kerännyt siihen kaikki salaiset aseeni, joita käytän silloin kun on kiire. Kiire saada aikaan tuloksia. 

Valmennuksesta löytyvät tehokeinot sopivat sinulle, jos tunnistat itsesi seuraavista tavoitteista ja lähtötilanteista:

 

1. Haluat polttaa kropastasi rasvaa mahdollisimman nopeasti

Sinulla voi olla kropassasi jo haluamasi määrä lihasta. Ykköstavoitteesi on sulattaa rasvat pois, jotta vatsasi, reitesi ja peppusi ovat timmit ja käsivartesi naisellisen sporttiset. Tässä vain muutamia asiakkaitani, jotka ovat muokanneet kehoaan ja mullistaneet samalla terveystulevaisuutensa rasvanpolttomenetelmilläni. Kyllä, et toki voi polttaa 25-50 kiloa 2 kuukaudessa, mutta ajattelepa, miten kevyt olosi on, jos olet lokakuun puolivälissä lähtöpainostasi riippuen parikymmentä ”voipakettia” kevyempi?

 

2. Haluat polttaa rasvaa ja hankkia sporttisia lihasmuotoja samaan aikaan

Kroppasi on pehmeä ja rasvakudoksen alla saisi olla myös enemmän lihasta? Ei hätää. Oikealla suunnitelmalla tämä onnistuu. Monet fysiologian ja liikuntatieteen nopeasti etenevän uusimman tiedon kelkasta tipahtaneet ”ekspertit” väittävät, että tämä ei ole mahdollista samaan aikaan. Se on mahdollista. Sadat asiakkaani ovat tehneet niin ja todennäköisesti myös sinä pystyt siihen oikeilla ohjeilla. 

Tässä vain muutama lukemattomista asiakaskansioideni esimerkeistä: Ylimmän kiinteytymisesimerkin tulokset saavimme hieman yli 8 viikossa, kaksi seuraavaa asiakastani hankkivat tehokkaasti lihasmuotoja pakaroihin ja muokkasivat kroppaansa huimasti sporttiseen suuntaan samalla rasvaprosenttiaan tiputtaen.

 

3. Rakentaa mahdollisimman lyhyessä ajassa reilummin lihaksia, jos kroppasi on jo valmiiksi hoikka

Haluatko hieman enemmän sporttista lihasta kesän kääntyessä syksyksi? Valmennuksen työkalupakista löydät konstit, joilla voit hieman viilata tekemistäsi niin, että päätavoite on lihasten hankkiminen. Teet ohjeilla pieniä viilauksia harjoittelun ja ruokavalion toteutukseen ja saat käyttöösi uusimman tieteellisen tiedon ja 27 000 valmennustunnin aikana aukottomaksi viilaamani lihastenkasvatusmallin, jolla naisten lihakset kasvavat tehokkaasti.

Saatat kysyä: Voiko tämä valmennus kasvattaa lihaksiani liikaa? Hyvä kysymys, enkä vastaa siihen tutulla ja hieman typerällä kommentilla ”nainen ei voi kasvattaa liikaa lihaksia!”. SINÄ päätä, mikä on sinulle sopiva määrä lihaksia! Tästä valmennuksesta löydät täsmälliset ohjeet siihen, miten varmistat että lihaksesi a) eivät kasva enemmän kuin haluat ja b) miten toisaalta saat parhaat mahdolliset tulokset, jos haluat kasvattaa niitä. Jos haluat kasvattaa lihaksia tehokkaasti, tulokset puhuvat puolestaan. Tämä asiakkaani kasvatti hiljattain lihasmassaansa 4,2 kiloa 3 kuukaudessa. Oikeilla menetelmillä voi  saada ihmeitä aikaan jo parissa kuukaudessa!

Tämä voi kuulostaa jopa liian hyvältä ollakseen totta. Mutta nämä naiset eivät ole mega-lahjakkaita luonnonoikkuja, vaan perheenäitejä, opiskelijoita, työssä käyviä sinkkuja, 20 –kymppisiä, 30- kymppisiä, 40 kymppisiä ja 50 –kymppisiä.  Siis tavallisia treenaajia, jotka tekivät ahkerasti ja ihailtavalla tsempillä juuri oikeita asioita tulostensa eteen. Asiakaskansioissani on lukematon määrä vastaavia esimerkkejä.

Tässä valmennuksessani toteutat siis menetelmiäni, jotka purevat nopeimmin ja tehokkaimmin tavalliseen harjoittelijaan. Teet juuri sen, mitä tarvitsee tehdä optimaalisten tulosten eteen – et mitään ylimääräistä. Treenien ulkopuolella riittävä lepo antaa lihaksillesi mahdollisuuden kasvaa ennätysvauhtia ja tehokierroksilla pyörivä aineenvaihdunta polttaa rasvaa 24/7. Sen sijasta, että ravaisit tekemässä hyödyttömiä harjoituksia, jotka vain hidastavat palautumistasi ja kehittymistäsi.

Katsotaan nyt, mitä kaikkea tarvitset oman kropanmuokkaus-unelmasi toteuttamiseen. Sen kaiken saat mukaasi tästä valmennuksesta.

Valmennuksen sisältö

Tällä kokonaisuudella poltat rasvaa ja kiinteytät kehoasi ennätysvauhtia 

Tämä valmennus sisältää kaiken, mitä tarvitset tehdäksesi ennätysajassa katseet kääntäviä tuloksia. Saat käyttöösi ja opit seuraavia asioita:

🎉 Satojen kiireellisen asiakas-tapausten pohjalta laatimani 2kk kuntosaliohjelman, johon olen sisällyttänyt kaikki tehokeinot, joita käytän silloin kun kuntoon pitää päästä nopeasti eikä aikaan ole hukattavaksi. Tällä ohjelmalla kehität sporttisia ja naisellisia lihasmuotoja samalla kun rasva palaa kehostasi. Olen kerännyt näihin ohjelmiin työkalut, joilla olen vuosien varrella saanut sadat harjoittelijat kehittymään ennätysvauhtia ja murskaamaan turhauttavat tasannevaiheet kiinteytymisessä

🎉 Juuri optimaalisesti vaihtelevan 2kk aerobisen treenin ohjelman. Tässä valmennuksessa maksimoit rasvan palamisen sekä treenin aikana että sen ulkopuolella. Tähän käytät valmennuksessa aerobista harjoituskokonaisuutta, joka vaikuttaa rasvanpolttoon 3 eri tulokulmasta. Jos kuulostaa monimutkaiselta, älä hätäänny. Ohjelma on erittäin, erittäin helppo toteuttaa ja ymmärtää.

🎉 Ruokavalion, joka kertoo sinulle täsmälleen mitä sinun pitää syödä ja milloin, jotta rasva sulaa kropastasi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Näin vältät stressin ja turhautumisen epämääräisiin ohjeisiin ja siihen, että kaikilla on ”se oikea” mielipide optimaalisesta ruokavaliosta. Nyt sinun ei tarvitse enää stressata –tee sitä, mikä on osoittanut toimivuutensa sadoilla treenaajilla aloittelijoista ammattiurheilijoihin

🎉 Tutkijoiden kehittämiä ”ajatusleikkejä”, jotka selättävät todella mieliteot, makeannälän ja sokerinhimon kuin itsestään ja tekevät ruokavalion noudattamisesta helppoa

🎉 Varman tavan, joka käynnistää rasvanpolton vaikka olisit jo kauan sitten jämähtänyt tasannevaiheelle

🎉 Liikuntatutkijoiden kehittämän HIIT-strategian, jonka olen 16 vuoden ja pitkien valmennuspäivien aikana muokannut käytännössä erittäin toimivaksi step-by-step -malliksi. Se polttaa rasvaa ilman summamutikassa tehtyyn HIIT –treeniin liittyvää uupumusta ja ylirasitusta

🎉 Parhaan tavan polttaa rasvaa ja kehittää lihaksia samaan aikaan tavallisella treenaajalla –tämä filosofiani on hyvin erilainen kuin useimmat ”fitness-vinkit”

🎉 Opastuksen oikeasti toimiviin urheiluravinteisiin. Opit, mitä lisäravinteita kannattaa käyttää ja miten. Kuulet myös, millä yleisillä mutta hyödyttömillä lisäravinteilla lisäravinnefirmojen sponsoroimat valmentajat huijaavat rahasi pois. HUOM! Valmennuksessa ei ole ”menossa mukana” lisäravinnefirmoja joiden tuotteet ”ovat välttämättömiä valmennuksen toimivuudelle”. Tästä voit olla varma!

🎉 Neuvot, joilla vältät yleiset virheet ruokailun ajoituksessa ja ruokarytmissä – virheet, jotka saattavat hidastaa kehitystäsi jopa kymmeniä prosentteja.

🎉 Kuinka hyödynnät yksinkertaista energiansaannin vaihtelua, joka ”huijaa” kroppasi polttomaan rasvaa ilman turhauttavia tasanteita ja pitää aineenvaihduntasi todella vilkkaana

🎉 Kuntosaliharjoittelun ja aerobisen treenin yhdistelmän, jonka olen kehittänyt tilanteisiin, joissa rasvaa pitää polttaa kovaa vauhtia niin, että lihasmassa ei vähene tippaakaan ja aineenvaihdunta tulee pitää aktiivisena, jotta rasva palaa tehokkaasti 24/7 – myös silloin kuin istut sohvalla, nukut ja jopa silloin kun syöt.

🎉 Keinon, joka muuttaa ajatusmaailmaasi niin, että sisäinen äänesi kertoo: ”Jes, tänään saa lähteä treenaamaan” sen sijasta että hokisit itsellesi ahdistavaa lausetta: ”Äh, tänään pitää taas treenata”

🎉 Helppoja mentaaliharjoittelun keinoja, joilla teet treenistäsi tehokkaampaa ja joista saat huimasti motivaatiota. Näin harjoittelu on mukavampaa, innostut kuin treenistä kuin pikku lapsi ja treenisi tuottaa entistäkin parempia tuloksia. Samalla koko ajattelumaailmasi muuttuu iloisemmaksi ja positiivisemmaksi. Eräs asiakkaani muuten kertoi hiljattain, että ihmiset kyselevät häneltä: ”Miksi sinä hymyilet nykyään koko ajan?” :)

🎉 Treeniliikkeiden opetusvideot. Jotta saat optimaalisia tuloksia, sinun tulee treenata napakasti ja videoista voit tarkistaa liikkeiden suoritustekniikat. Kun tekniikka toimii, loukkaantumiset pysyvät loitolla ja ennen kaikkea kehityt mahdollisimman nopeasti.

🎉 Täsmälliset ohjeet tulostesi seurantaan. Oletko joskus katsonut peiliin ja joutunut toteamaan, että sinulla ei ole hajuakaan siitä, kehitytkö vai et? Ei hätää. Olen 18 vuoden aikana kehittänyt seurantamallin, jonka avulla tiedät heti missä mennään. Tämän mallin avulla voit vaihtaa turhauttavan ja treenimotivaatiota syövän epävarmuuden levolliseen itseluottamukseen, kun tiedät kehittyväsi ennätysvauhtia

🎉 Viikoittaiset info-videot treenin osa-alueista -motivaatio-buustilla höystettynä. Näistä videoista opit, miksi teet tiettyjä asioita. Näin teet loistotuloksistasi tuloksistasi kestäviä. Videoilla kerron selvällä suomenkielellä mitä teet ja miksi. Ymmärrät takuulla sisällön, vaikka sinulla ei olisi mitään koulutusta alalle tai edes aikaisempaa tietoa treenistä tai ruokavaliosta. Videoilta opit monia konsteja, joita et löydä mistään muualta sillä ne ovat kehittämiäni malleja. Näihin videoihin olen kiteyttänyt sen, mikä todella toimii kropanmuokkauksessa. Näin teet tuloksista pysyviä. Videoilta saat myös motivaatiobuustia, sillä kerron parhaita konsteja, jotka pitävät sinut innostuneena treenin parissa myös silloin kun arjessa on kiirettä tai pieniä vastoinkäymisiä.

🎉 Facebook etätuen. Facebook-ryhmä on yhteinen ”salaseuramme”, jossa buustaamme ja motivoimme toisiamme kohti kovempia tuloksia. Ja joskus eteen tulee haastepaikkoja ja kysymyksiä. Niihin saat nopeasti vastauksen täällä. Vastaamme kysymyksiisi ”oikean käteni”, Kuoppasalmen Markon kanssa. Valmennuksen aikana et ole satunaisten treenivinkkien ja salilla usein hyvää tarkoittavien, mutta joskus jopa ahdistavien ”neuvojien” varassa. Tässä valmennuksessa saat näppärästi kotonasi vastaukset kysymyksiisi valmentajilta, joiden luokse treenaajat matkustavat satoja kilometrejä oppimaan harjoittelusta ja kääntämään turhauttavat tasannevaiheet huimaksi kehitykseksi.

Miten pääset mukaan?

Aloita matka kohti unelmiesi kehoa nyt ja Ilmoittaudu 2 kuukaudessa kuntoon – verkkovalmennukseen alta löytyvän linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä kyseessä ei ole massavalmennus. Paikkoja on rajoitetusti.

Aikaisemmat valmennukset on myyty aina nopeasti loppuun, joten hyvin todennäköisesti myös tämä uusi valmennus täyttyy pian.

Tämä mahdollisuus on ainutlaatuinen, sillä normaalitilanteessa ja erikseen hankittuna vastaavat materiaalit ja ohjelmani pyörivät täysin eri hintaluokassa.

 ✅ 2 kuukauden intensiivivalmennuksen tapaamiset 992€

✅ Harjoitusohjelmat 2kk 229 €

✅ Ruokavalio 234 €

✅ Etätuki 179€

✅ Valmennuksen muu materiaali 329 €

  • Yht. 1963 €

 

Päätin kuitenkin koota ne tähän verkkovalmennukseen erittäin huokeaksi paketiksi, sillä joudun valitettavasti myymään tällä hetkellä 100% kyselijöistä ei-oota henkilökohtaisessa valmennuksessa. Valmennuspaikkani ja jonotuslistani ovat tupaten täynnä alkuvuoteen 2021.

 

Tämän valmennuksen hinta

 

Tämän kaikki tarvitsemasi työkalut sisältävän valmennuksen poikkauksellinen webinaarietu -hinta on:

97(norm. 167€)

 

Tämä hinta ja 70€ säästösi on voimassa 11.1. klo 23:55 asti, tai kunnes valmennus täyttyy.

Sen jälkeen valmennuksen hinta nousee valmennuksen normaalihintaan 167€, jolla jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 3 päivän ajan. Hyppää siis mukaan nyt! 

Eli hinta on 1,62€ per päivä. Se vastaa supertarjous-kahvikuppia!

Sijoitatko sen mieluummin pikku asioihin, jotka voisit vähäksi aikaa jättää pois ja säntäät väsyneenä jatkamaan päivääsi, vailla mitään muutoksia kroppasi kiinteydessä, kuntotasossasi ja jaksamisessasi? Vai muutatko mieluummin samalla rahalla treeni- ja kenties koko terveystulevaisuutesi suunnan?

Tällä ”supertarjous-kahvikupin” päiväinvestoinnilla saat käsiisi kaiken tiedon, työkalut ja tuen, joiden avulla teet katseet kääntäviä kropanmuokkaustuloksia –juuri silloin, kun he, jotka ”jatkavat kuten ennenkin” tai ”kokeilevat vielä kerran itse” junnaavat edelleen lähtöpisteessään, ”vitsailevat” 2022 kesäkunnosta, rypevät pettymyksessä unelmavartalon siirryttyä jälleen kerran ”ensi vuoteen” ja keksivät loputtomasti tekosyitä sille, miksi ”nyt ei ole oikea aika aloittaa kiinteytys- tai kuntoprojektia”.

Olet takuulla törmännyt tällaisiin ihmisiin. Erotu siis joukosta, tee siis päätös kroppasi muokkaamisesta unelmiesi kesäkuntoon. Ja kysy itseltäsi, mitä maksaisit täysin uudesta ulkomuodosta? Kallis käynti kampaajalla tai uusi vaate piristää ulkomuotoa muutamaksi päiväksi tai korkeintaan viikoiksi. Mutta nyt voit tehdä muutokset, joka kestää, tuo hyvää olo ja kerää kommentteja vielä ensi vuonna, sitä seuraavana ja sitä seuraavana..

KYLLÄ! Ilmoittaudun mukaan nyt ja kiinteytän kroppani ja nostan energiatasoni katosta läpi tällä verkkovalmennuksella 11.1.2021 alkaen! Ja tarvittaessa KORONAVARMOILLA KOTIOHJELMILLA!

💥 Voit maksaa kertamaksuna tai osamaksulla / laskulla

💥  100% turvallisesti verkkopankin kautta ja yleisimmillä maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla.

💥  Myös liikuntaedut Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass, Tykysetelit, Eazybreak ja Edenred käyvät maksutavoiksi.

💥  Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löydät maksusivulta 2/2, jonne pääset alla olevasta liikuntaetu-nappulasta, kun olet syöttänyt ensin perustietosi sivulla 1/2.

💥  Saat 100% tulostakuun valmennukselle, joten voit lähteä kokeilemaan sitä ilman minkäänlaista riskiä. Takuu luonnollisesti edellyttää, että noudatat kurssin ohjeita sopimusehtojemme mukaisesti.

KERTAMAKSU
LASKU / OSAMAKSU
LIIKUNTAETU

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK

100% riskitön laatutakuu 

Olen varma, että tämä kokonaisuus nostaa harjoittelutuloksesi uudelle tasolle ja muokkaa kroppaasi merkittävästi. Ja toisaalta olen erittäin pettynyt itseeni, jos se ei sitä tee. Siksi haluan tehdä tästä sinulle täysin riskitöntä. Jos toteutat ohjelmaa antamieni ohjeiden mukaan, etkä 8 viikon päästä ole vahvempi, lihaksikkaampi, kiinteämpi, rasvattomampi ja energisempi, palautan verkkovalmennusmaksun sinulle viimeistä euroa myöten.

Kuka sinua valmentaa?

Suo anteeksi, etten esitellyt itseäni kunnolla alussa. Halusin kertoa Sinulle tärkeimmät jutut ensin. Kerron kuitenkin muutamalla sanalla omasta tämän valmennuksen taustoista.

Nimeni on Timo Haikarainen ja saatan olla osalle teistä tuttu, mutta jos näin ei ole, kerron seuraavassa hieman itsestäni ja tämän valmennuksen taustoista.

Olen valmentanut 18 vuoden aikana satoja ihmisiä elämänsä kuntoon, hoikemmaksi, energisemmäksi ja kiinteämmäksi. Ja auttanut heitä murskaamaan tasannevaiheet harjoittelussaan. Valmentamiseni pyhä periaate on vaikuttavuus: Asiakkaan tekemän ahkeran työn ja hänelle rahaa vastaan annettujen ohjeiden tulee tuottaa poikkeuksellisia tuloksia – ei tavanomaisia tai ”ihan hyviä tuloksia”:

Olen jatkuvasti viilannut valmennusmalliani saatuja tuloksia kriittisesti tarkastelemalla ja jatkuvasti päivittyvää tutkimustietoa ohjelmaan sisään ajaen. Näin siitä on tullut 18 vuoden aikana koko ajan tehokkaammin, nopeammin ja turvallisemmin tuloksia tuottava.

Minun on ollut pakko tehdä näin, sillä viikoittain luokseni tulee asiakkaita, jotka matkustavat jopa Englannista, Ruotsista tai Lapista saakka luokseni Jyväskylään käynnistääkseen kehityksensä. Silloin en arvuuttele ja kikkaille, vaan teen sitä, mikä takuulla toimii.

Valmennuksen ohella olen hankkinut valmennusopin akateemisen koulutuksen (LitM) ja työskennellyt liikunta- ja terveystieteen tieteellisissä tutkimusprojekteissa 4 vuotta, kouluttanut personal trainereita vuodesta 2007 ja kirjoittanut yli 850 artikkelia liikunta-alan julkaisuihin ja antanut yli 270 asiantuntijalausuntoa ja haastattelua valtakunnan suurimpiin lehtiin ja valtakunnallisille TV-kanaville (esimerkiksi Helsingin Sanomat, Tiede-lehti, MTV, Yle). Tämän olen tehnyt, jotta pystyisin jäsentämään kullanarvoista teoriatietoa muotoon, jossa se auttaa juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Mutta valmentamisen ja tulosten tuottamisen huipuksi ei kehity nenä kiinni kirjassa, bloggaamalla, SOMEssa luuhaamalla tai mediassa paistattelemalla, vaan valmentamalla, valmentamalla ja sitten vielä lisää valmentamalla. Niin sanotusti kädet savessa. Kuntosaleilla ja lenkkipoluilla – asiakas siinä vastapäätä. Kerta kerralta parempaan tekemiseen pyrkien. Siksi ehdoton prioriteettini on käytännön valmentaminen upeiden asiakkaideni kanssa.

Koulutustyö, materiaalin tuottaminen ja haastattelut ovat vain pieni jatke tälle intohimolleni, jota teen täyttä päivää, ympäri Suomea ja ulkomailta luokseni saapuvien asiakkaideni kanssa. Suurin osa asiakkaistani on tavallisia treenaajia, tavalliset geenit omaavia harjoittelijoita, jotka ovat valmiita tekemään oikeita asioita harjoitusunelmiensa eteen. Liikuntatieteen ja Suomen mittavimman tulosvastuullisen valmennuskokemuksen avulla autan näitä tavallisia asiakkaitani saavuttamaan hyvin epätavallisia tuloksia.

Tässä verkkovalmennuksessa haluan tarjota sinulle tämän yli 26 000 face-to-face –valmennustunnin tuoman kokemuksen ja väsymättömän tiedonhaun kautta viilatut harjoitusmallit. Jotta sinun ei tarvitse itse käydä läpi tätä valtavaa rumbaa erottaaksesi oikeasti todella toimivat mallit satunnaisesti toimivista tässä nykymaailmassa, jossa jokainen kuntoilija on hukkua infoähkyyn. Ja jossa jokaisella salilla kävijällä ja ”netti-gurulla” on vankka (joskin usein pelkkään omaan harjoittelukokemukseen, jos siihenkään perustuva) mielipide siitä, miten tulisi harjoitella. 

 

 

Usein kysytyt kysymykset

 

Vastaan alla yleisiin kysymyksiin. Vastaan mahdollisimman suoraan, sillä se on meille molemmille lopulta parasta. Jos jokin sisällössä ei sovi sinulle, ei sinun kannata lähteä mukaan. Sillä jos et pysty toteuttamaan ohjeita riittävän tarkasti, et saa optimaalisia tuloksia. Luostariin ei tarvitse mennä elämään saadakseen loistavia tuloksia, mutta aivan summamutikassa ei voi toimia, lue siis eteenpäin.

 

Lähde siis mukaan, 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuulla!

Aloita nyt. Jos et aloita, olet enemmän kuin todennäköisesti 2 kk päästä täsmälleen siinä kunnossa missä nytkin olet. Kehosi ei ole tippaakaan kiinteämpi. Peilikuva irvistelee edelleen ja energiatasosi on matala. Mikään ei ole muuttunut. Ainostaan ahdistus paikallaan polkemisesta on lisääntynyt kun uusi vuosi alkaa.

Kun aloitat, olet 2 kk päästä elämäsi kunnossa. Haluamasi vaatteet mahtuvat päälle, olet itsevarma, askel on kevyt, ystäväsi hämmästelevät ja ihastelevat uutta olemustasi, peilikuvasi hymyilee sinulle ja olet valmiina mihin tahansa haasteisiin niin treenissä kuin muillakin elämän osa-alueilla!

 

Poikkeuksellinen ennakkoilmoittautumisetu, 97 € koko 2 kk valmennus, on voimassa 11.1.2021 23:55 saakka! Varmista paikkasi NYT ja et missaa 70€ etuasi! 👇

Kyllä nappaan itselleni valmennuksen, joka tuo minulle elämäni tuloksia!

 

Lisätietoja valmennuksesta voit kysyä:

Tässä vielä asiakkaideni ennen-jälkeen kuvia sekä kommentteja:

Kyllä nappaan itselleni valmennuksen, joka tuo minulle elämäni tuloksia, ja hyödynnän samalla 70€ etuni!

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK